Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Danca uvařila 4. 3. 2016 16:50 Bramborové placičky s ricottou a mozarellou, pečené v troubě (nebo na Crisp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 4. 3. 2016 16:47 Bramborové placičky s ricottou a mozarellou, pečené v troubě (nebo na Crisp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 4. 3. 2016 16:47 Bramborové placičky s ricottou a mozarellou, pečené v troubě (nebo na Crisp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 4. 3. 2016 16:47 Bramborové placičky s ricottou a mozarellou, pečené v troubě (nebo na Crisp) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Salát z čerstvého zelí: Křupavost a křehkost zajistí rychlé spaření horkou a pak studenou vodou, pikantní chuť dodá ocet
Jak na nejlepší hrušková povidla? Cukr není nutný. Potřebujete jen velmi zralé hrušky a povidla musí pořádně zhoustnout