uvařila 16. 3. 2016 15:46
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 16. 3. 2016 15:46
uvařila 22. 7. 2012 12:16
uvařila 31. 5. 2011 21:12
placičky hotové...
uvařila 31. 5. 2011 21:10
průřez placičky...
uvařila 30. 5. 2011 17:17
hodí se jako příloha,nebo jen samostatný pokrm
uvařila 30. 5. 2011 17:16
po usmažení na řezu
uvařila 30. 5. 2011 17:15
smažíme buď neobalené,nebo jen ve vajíčku a strouhance obalené z každé strany 4 minutky
uvařila 30. 5. 2011 17:14
na nepomoučené podložce vyválíme váleček a krájíme 1,5cm kolečka
uvařila 30. 5. 2011 17:13
část použitých surovin
uvařila 30. 5. 2011 17:13
vypracujeme těsto
uvařila 30. 5. 2011 17:13
Bramborovo-uzeninové smažené placičky
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 22. 5. 2024 18:06
Glazované zelenině neodolá ani největší odpůrce zdravé stravy. K docílení lesklého povrchu stačí pouze trocha másla a vody
Lívance nadýchané jako peříčko: Ukrajinské oladyi od Inny z Charkova jsou fantastické hlavně díky jedné ingredienci
Dokonale vláčné rumové bábovičky alias Baba au rhum. Víte, kdo je vymyslel a jak se dělají?