Perfektní hospodský guláš podle ČSN: Oblíbená klasika stojí na přesném postupu. Záleží na smažení cibule i teplotě vody
Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Angel 666 uvařila 5. 2. 2017 20:52 Bramborový koláč s vinnou klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 5. 2. 2017 20:45 Bramborový koláč s vinnou klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin