Rýže nebo těstovina? Orzo se hodí k omáčkám i do salátů a je uvařené raz dva. V této krémové verzi je nepřekonatelné
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Danca uvařila 31. 12. 2015 10:40 Bramborový koláč z "tatarkového" těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 31. 12. 2015 10:40 Bramborový koláč z "tatarkového" těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 31. 12. 2015 10:40 Bramborový koláč z "tatarkového" těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Holka u plotny radí: Tomuhle mazanci v naší rodině nikdo neodolá. Voní vanilkou, je krásně nadýchaný a ozdobí každý stůl
Jak na křupavé skořicové jablečné chipsy: Jde to v troubě i ve friťáku a příprava je velmi jednoduchá
Rajská omáčka podle Pepy Nemravy voní skořicí a zeleninou: Účastník MasterChefa ji dělá netradičně se šťavnatou krkovičkou