7 tipů jak na perfektní bramboráky: Nejdůležitější je vybrat správný druh brambor a dostatečně těsto ochutit
Umíte dobře osmažit cibuli? Způsob záleží na jejím dalším použití. Podle našeho přehledu neuděláte chybu
Rychlé kefírové lívanečky nepotřebují kynout. Jsou hned hotové a lahodné tak, že zmizí dřív, než dopečete poslední
Irrena uvařila 10. 6. 2010 11:03 Brambory na kyselo s nastaveným vejcem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Irrena uvařila 10. 6. 2010 11:03 Brambory na kyselo s nastaveným vejcem 0 0 Zobrazit detail Brambory hotové Okomentovat
Irrena uvařila 10. 6. 2010 11:03 Brambory na kyselo s nastaveným vejcem 0 0 Zobrazit detail Upečené vejce Okomentovat
Kachna, svíčková i frgál: Tyhle české speciality bodují v mezinárodním žebříčku nejoblíbenějších jídel světa
Dušený špenát může být pochoutkou: Stačí přidat správné množství česneku a cibule a dochutit slaninou