Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
eva hubova uvařila 9. 2. 2011 15:21 Brambory s pokličkou 0 0 Zobrazit detail naplněné brambory Okomentovat
Z jaké mouky upéct velikonočního beránka, aby byl nadýchaný a dobře se vyklopil? Jen jedna zajistí skvělý výsledek
19 foto Cukrář Josef Maršálek: Ve StarDance budu žít každou minutu, jako by měla být poslední. Na záhul jsem zvyklý