Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
tejaja uvařila 11. 1. 2015 21:01 Brambory zapékané s tofu a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 1. 2015 21:01 Brambory zapékané s tofu a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 1. 2015 21:00 Brambory zapékané s tofu a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 1. 2015 21:00 Brambory zapékané s tofu a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 1. 2015 21:00 Brambory zapékané s tofu a fazolkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vepřové španělské závitky: Ve šťavnatém mase se ukrývá lehce pikatní náplň a chutě se vzájemně propojí k nebeské dokonalosti