Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
lemeL uvařila 18. 8. 2014 09:18 Brambůrka s liškami a čerstvou majoránkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 6. 8. 2014 10:08 Brambůrka s liškami a čerstvou majoránkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 6. 8. 2014 10:07 Brambůrka s liškami a čerstvou majoránkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na maďarské bramborové langoše: Podle originálního receptu jsou uvnitř krásně měkké a zvenku křupavé