Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
JanaDorazinova uvařila 7. 3. 2010 18:44 Brémský velikonoční chlebíček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 7. 3. 2010 18:44 Brémský velikonoční chlebíček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 7. 3. 2010 18:44 Brémský velikonoční chlebíček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tafelspitz aneb jídlo pro císařpána: Slavná rakouská specialita z vařeného hovězího skvěle chutná s českou vejmrdou
Pět třešňových dezertů: Voňavá a nadýchaná bublanina, osvěžující nepečené bábovičky nebo úžasně vláčný kakaový koláč