Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
tejaja uvařila 22. 4. 2020 17:22 Brokolicovo-bramborový salát s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 22. 4. 2020 17:22 Brokolicovo-bramborový salát s kuřecím masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krupicová kaše podle Josefa Maršálka voní kakaem a skořicí, ale má jednu zvláštnost. Tohle byste v ní asi nečekali
Jak správně mýt ovoce a zeleninu, abychom je zbavili špíny i bakterií? Pomůže obyčejný citron i lázeň s jedlou sodou
Frankfurtská polévka s fazolemi: Důležitý je kvalitní párek a díky fazolím bude tradiční přesnídávková polévka ještě vydatnější