Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Vaclav Fronek uvařil 30. 1. 2010 09:16 Buši čočka a čočková hrachovka 0 0 Zobrazit detail BUŠI ČOČKA Okomentovat
Vaclav Fronek uvařil 30. 1. 2010 09:16 Buši čočka a čočková hrachovka 0 0 Zobrazit detail ČOČKOVÁ HRACHOVKA Okomentovat
Jídelní rozmary Beyoncé: Slavná zpěvačka si stáčí vlastní med a miluje lávové čoko dortíky. Víme, jak je připravit!
Koláčové dobroty od Marcely: Pracny podle bábinky voní kořením a citronovou kůrou. Dokonalé jsou i díky obalení v kakau