Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Vareniste.cz uvařila 4. 9. 2015 12:00 Celerová pomazánka s ricottou a rozmarýnem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Štýrské smažené kuře jako rakouská delikatesa: Šťavnaté maso marinované v jogurtu je nejlepší s bramborovým salátem
19 foto Nová kulinářská show Ledničko, vyprávěj! Diváci se pobaví, říká Punčochář. Občas se to zvrhlo, dodává Forejt
Retro vepřenky podle normy ČSN: Takové mívali kdysi v automatu Koruna a šťavnaté byly díky malému fíglu s ledovou vodou