Drážďanská štóla, polský bigos i ohnivý punč: Adventní trhy u sousedů lákají na delikatesy i pohádkovou atmosféru
Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
sardinka uvařila 30. 8. 2012 07:10 Červenořepná buchta s chutí jahody 0 0 Zobrazit detail Před vložením do trouby Okomentovat
sardinka uvařila 30. 8. 2012 07:10 Červenořepná buchta s chutí jahody 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sardinka uvařila 30. 8. 2012 07:10 Červenořepná buchta s chutí jahody 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Kostkový cukr i barevný cukr bridž byly kdysi hity. Půlkilová krabice vyšla na 8 Kčs a děti z ní tajně ujídaly