Jak na dokonalou drobenku na koláče: Poměr 2:1:1 funguje perfektně, ale vyplatí se znát ještě pár fíglů
Kam vyrazit v Praze na nejlepší ovocné knedlíky: Na Vinohradech chutnají jako od babičky, parádní dělají i v Dejvicích
Cuketová buchta s ořechy podle Míši Landové: Je krásně vláčná, šťavnatá a má výraznou ořechovou chuť, říká cukrářka
Kaczik uvařila 17. 2. 2014 16:57 Česnekovo-celerový krém se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 17. 2. 2014 16:57 Česnekovo-celerový krém se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 17. 2. 2014 16:57 Česnekovo-celerový krém se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na bramborový guláš? S červenými fazolemi bude sytější, klobása ho navoní a mletá paprika dodá tu správnou barvu i chuť
Dvě méně známé delikatesy z hroznového vína: Vinné želé nebo šampaňské ledové kuličky chutnají božsky
Perfektní křenovou omáčku zvládne i kuchařský amatér: Důležitá je kvalitní smetana a spousta řízného křenu
Rychlý "poobídkový" Harlekýn. ,,mamko, čím se můžu dorazit?" Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 sheenaa 30 min