První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Perfektní včelí úly pouze ze 3 surovin podle Petry z MasterChefa: Příprava je snadná, navíc se obejdete bez másla
Pudinkové cukroví si zamilujete: Je jemnější než linecké, chutná výborně, je vláčné do dvou dnů a hotové raz dva
Kaczik uvařila 17. 2. 2014 16:57 Česnekovo-celerový krém se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 17. 2. 2014 16:57 Česnekovo-celerový krém se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaczik uvařila 17. 2. 2014 16:57 Česnekovo-celerový krém se zakysanou smetanou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Večer budou v pořadu Prostřeno létat španělští ptáčci. Připravte si ty poctivé prvorepublikové
Pečeme s Ivou: Bábovka nebo kávový mazanec s kousky čokolády? Je jen na vás, jak tuto dobrotu upečete