Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
Janahorvathova77 uvařila 11. 8. 2019 17:11 Chalupářské bramboráky z cukety 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Janahorvathova77 uvařila 11. 8. 2019 17:11 Chalupářské bramboráky z cukety 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít zbylé cukroví? Dejte ho do poháru, vyrobte z něj křupavou posypku, nebo upečte skvělý dort cukrovník
Španělská přesnídávková polévka fabada asturiana: Voní klobáskou a díky fazolím a chlebu fantasticky zasytí i velké jedlíky
Video Usmažili jsme lívance jako z pohádky Byl jednou jeden král. Jsou úžasně nadýchané a chutnají pohádkově