Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
vylizanytalir uvařila 4. 3. 2016 15:43 Chilli, za které vám tělo poděkuje (a voní po čokoládě) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
vylizanytalir uvařila 4. 3. 2016 15:43 Chilli, za které vám tělo poděkuje (a voní po čokoládě) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Tereza Bebarová zve na novou řadu Buchet po ránu: I já jsem důkazem, že pečení není nic složitého, říká se smíchem