Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
chute-sveta.cz uvařila 14. 9. 2015 21:04 Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 14. 9. 2015 21:04 Chleba z celozrnné mouky a ovesných vloček 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Garum: Speciální omáčka z fermentovaných ryb s výrazným aromatem je právě „in“, jídla obohatí o tajemnou pátou chuť umami
Vedro v Česku: Jak se jídlem a pitím efektivně ochladit? Pomáhají lístky máty, okurka, meloun a překvapivě i banán