Jak připravit křupavé výpečky: Záleží na správném výběru masa i způsobu pečení. Správný postup zaručí luxusní výsledek
Nejjednodušší dýňová polévka potěší zářivou barvou, vůní zázvoru a plnou chutí. Dobře zasytí a hotová je raz dva
Ochutnejte Asii, Paťovu fantazii: Recept na tuhle bůčkovou bagetu v asijském stylu chválil i Jan Punčochář
Boubelinda uvařila 23. 3. 2009 16:40 Chlupačky s houbami 0 0 Zobrazit detail hotové chlupačky Okomentovat
Jak dlouho vydrží pečicí papír a jaký zvolit, aby se dal na pečení využít opakovaně? Všímat si musíme hlavně gramáže
20 foto V Praze si můžete sami natočit „zmrzku“. Nás vyšel plný kelímek zhruba na dvě stovky a takhle to probíhalo