Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
varilamyskakasicku uvařila 11. 12. 2012 18:14 Chutná a hutná polévka z květáku, pórku, brambor a hub 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 12. 2012 18:04 Chutná a hutná polévka z květáku, pórku, brambor a hub 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 12. 2012 17:54 Chutná a hutná polévka z květáku, pórku, brambor a hub 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Vrstvený letní salát je ideální oběd do práce i na výlet. S tuňákem a vajíčky chutná skvěle