Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Soutěžte s námi o sadu Stretcheez Pizza a potěšte tím tak své malé ratolesti. Ty nejlepší recepty na domácí pizzu
Zdroj: Pixabay.com

Zabavit děti nemusí být vždy snadný úkol. Co třeba takhle s nimi upéct pizzu? Není nic jednoduššího než je zapojit do jednoduchých činností jako je třeba příprava jídla. A ještě lépe, co když si dítě "upeče" vlastní pizzu a díky tomu budete mít tak dostatek času a klidu na tvorbu vlastní pizzy nebo jiného jídla? Zdá se vám to nereálné? Tak už nemusí!

S domácí pizzou u dětí zabodujete 

Co zaručeně děti milují je pizza! Už jste někdy zkoušeli si doma upéct vlastní pizzu? Není nic snazšího! Existuje spoustu variant, jak domácí pizzu připravit. Třeba taková bramboráková pizza je velmi snadná na přípravu a určitě bude mít u dětí úspěch! Velmi oblíbenou formou domácí pizzy jsou pak pizza kroužky.  Pokud dáváte přednost klasice, určitě zkuste náš recept na pizzu jako z pizzerie Čím však zabodujete u děti na celé čáře, je když připravíte pizzu přesně podle jejich přání či dokonce návrhu. 

S takovou hračkou jako je Mikro Stretcheez Pizza to pro vás bude brnkačka. Tato sada na výrobu pizzy je určena jak pro kluky i holky. Díky ní si poskládají svou oblíbenou pizzu a vy se tak můžete snadno inspirovat a ještě svou ratolest zabavíte. Celý set je ze strečového materiálu. Děti ho mohou natahovat a kombinovat různé ingredience. Vybírat lze z 12-ti druhů. Každý si tak vybere tu svoji nejoblíbenější pizzu.

Pokud chcete svému malému pokladu udělat radost, není nic snazšího než se zapojit do naší soutěže o sadu Mikro Stretcheez Pizza, stačí správně odpovědět na soutěžní otázku:


Z kolika druhů pizzy si lze vybírat?

Své odpovědi zasílejte na mail: soutez@toprecepty.cz
Do předmětu emailu napište: Soutěž Mikro Stretcheez Pizza

Sadu na výrobu pizzy vyhraje 12 výherců, konkrétně 5., 10., 15., 20., 25., 30., 35., 40., 45., 50., 55. a 60. správně zaslaná odpověď. Soutěž bude trvat do 10. 10. 2020. 

Soutěž byla ukončena. Výherci byli kontaktováni emailem.

Fotogalerie - Mikro Stretcheez Pizza

Ukázat 7 fotografií

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více