Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Marie Svarcova uvařila 18. 3. 2020 13:07 Ciabatta s flank steakem à la roastbeef 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 18. 3. 2020 13:07 Ciabatta s flank steakem à la roastbeef 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 18. 3. 2020 13:07 Ciabatta s flank steakem à la roastbeef 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 18. 3. 2020 13:07 Ciabatta s flank steakem à la roastbeef 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 18. 3. 2020 13:07 Ciabatta s flank steakem à la roastbeef 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 18. 3. 2020 13:07 Ciabatta s flank steakem à la roastbeef 0 0 Zobrazit detail Okomentovat