Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
jarka skrobakova uvařila 24. 9. 2012 17:34 Čínská slepice s červeným olejem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jarka skrobakova uvařila 24. 9. 2012 17:33 Čínská slepice s červeným olejem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 10. 1. 2012 12:21 Čínská slepice s červeným olejem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 10. 1. 2012 12:21 Čínská slepice s červeným olejem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 10. 1. 2012 12:21 Čínská slepice s červeným olejem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karbanátky z mletého masa a květáku: Na voňavé a šťavnaté jídlo je důležité správně předem připravit květák
Falešná sekaná z hub je delikatesa nejen pro vegetariány. S tímto kořením je k nerozeznání od té masové
21 foto Reportáž: Jak se vaří U Sapíků? Legendární šéfkuchař nabízí řízek přes celý talíř, skvělý sulc i sladké taštičky