Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čínská slepice s červeným olejem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 1. 2012 13:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 562 kJ / 373 kcal
Bílkoviny4,02 g
Tuky27,61 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,40 g
Sůl5,70 g
Sacharidy11,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tuto lahůdku připravovali manželé Vydrovi v tv pořadu a našla jsem ho i v čínské kuchařce.

Kdo nemá červený olej, může nahradit olejem slunečnicovým nebo arašídovým a přidat trochu drceného chilli nebo něčeho ostřejšího.

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

1974andrea 1974andrea

26. 7. 2013 16:08

Jitkas:Jitko, moc mě těší, že jste si pochutnali;-) a díky za vyzkoušení a zprávu:-K

Jitkas

26. 7. 2013 07:51

Moc velka dobrota, sice mi ujela ruka s chilli, ale nikdo neprotestoval. Zabalila jsem to do platku grilovanych paprik a lilku a pridala trochu sekane petrzelky, vynikajici!!

1974andrea 1974andrea

31. 1. 2013 22:41

milosek:Moc Vám děkuji za příjemnou a milou zprávu:-K. Jsem ráda, že si na pokrmu pochutnáváte častěji a i s tím zelím by to mohlo být dobré;-)

milosek

31. 1. 2013 19:54

Dělal jsem to již několikrát s velkým úspěchem. Dnes jsem to " vylepšil" na jemno nakrájeným pekingským zelím a celkově tak odlehčil. Když čína tak Čína. Ni-hao

1974andrea 1974andrea

24. 9. 2012 18:45

jarka skrobakova:Jaruško, máš nádhernou fotku:yes::-K Moc ti děkuju za to, žes vyzkoušela a za milá slova, která mě moc potěšila. Jsem ráda, když se mé recepty vyzkouší a hlavně že chutnají a tím pádem jsou šířeny třeba i dál. Ještě jednou díky:-K

jarka skrobakova

24. 9. 2012 18:31

Milá Andrejko, musím okomentovat tuhle vynikající delikatese, kterou jsi zde vložila k vyzkoušení:-! Je to ukrutánské dobrotisko a jak říká můj skoro švagr - to je papačka. Připravovala jsem to v sobotu, ale v neděli to nabralo takové grády a úžasnou chuť, že jsem měla takový úspěch, za který patří velký dík Tobě. Jsi vynikající kuchařka a já Ti posílám velkého bodíka a dík za super recept, který budu určitě opakovat:-K Posílám i foto, podávala jsem k tomu mimo jiné i tyto čipsy, které k tomu byly moc chutné. trošku jsme si vždy pokapali lanýžovým balzamikem tuhle pochoutku:-p:-p:-p:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

24. 4. 2012 17:20

pavel pavel: Nám to taky moc chutnalo a dělala jsem už několikrát. Je to opravdu výborné;-):-p

pavel pavel

24. 4. 2012 17:10

Tento recept pouzivam uz pres 30 let. Je z cinske kucharky vydane v roce 1967 D. Klima. Bez slepicky se neobejde zadna rodina seslost,jako tuto nedeli. Na prani uz zase varim!!:-(:-(:-)):-)):-)):-))

zizala zizala

6. 3. 2012 05:40

1974andrea: Nechala jsem uležet 24 hodin. Ochutnala jsem před uležením i po něm, je to vážně rozdíl :-p:yes:

1974andrea 1974andrea

5. 3. 2012 21:43

zizala:No tos mi udělala velkou radost, že jsi vyzkoušela a hlavně, že jste si s kolegynňkama pošmákly. Díky;-):-K A nechala jsi to uležet nebo jsi nevydržela? :-D

zizala zizala

5. 3. 2012 21:33

Andrejko, dnes jsem tuto baštu donesla kolegyním. Fotit jsem nestihla, braly mi to hned pod rukama. Moc jim chutnalo a já vřele doporučuju ostatním k vyzkoušení. Bodík už jsem dala dřív ;-):-K Podle Tvé rady v poznámce jsem dala arašídový olej a feferonkovou pastu :-p

1974andrea 1974andrea

28. 1. 2012 19:26

suslajda:Díky Hani, je to fakt velká dobrota:-p

suslajda suslajda

28. 1. 2012 19:15

:-pmoc pěkný :yes::yes:+16

spagetka spagetka

28. 1. 2012 19:05

Přesně tak, feferonkový olej je k dostání v Kaufu, ale je drahý, takže dejte feferonky do běžného (nejlépe slunečnicového) a nechte cca 14 dní louhovat, zčervená.;-):-p:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

28. 1. 2012 18:48

Mesic:Tak abych se přiznala, já už tohle taky nevím. Ale jistě je možné feferový olej koupit nebo si vložit feferonky do oleje a nechat je tam vylouhovat;-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: slepice podle jany bouškové slepice podle bouškové červený olej vip prostřeno jana boušková slepice do bezvědomí slepice bouskova slepice recept slepice dle jany bouškové slepice jany bouškové cerna slepice recept cervena slepice podle jany bouskove boušková slepice jana boušková recept slepice slepice podle jany boušková vip prostřeno recepty jana boušková recepty jany bouškové jana boušková recepty slepice recept prostreno slepice od jany bouškové pokrmy ze slepice

Suroviny: slepice, omáčka sojová, olej, hořčice plnotučná, víno bílé, vývar, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Čínská slepice s červeným olejem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/M5yO