Nejčastější chyby při pečení cukroví: Dejte si pozor, jak vysoko máte plech v troubě i zda nepoužíváte zbytečně horkovzduch
Laďka Něrgešová upekla dokonalé housky plněné sýrem: Křupavé a vláčné pečivo zvládne každý, mimo chutí oslní i vzhledem
SamanthaClara uvařila 7. 5. 2016 14:31 Cizrnový salát s příchutí Indie (RAW) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
SamanthaClara uvařila 7. 5. 2016 14:31 Cizrnový salát s příchutí Indie (RAW) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
SamanthaClara uvařila 7. 5. 2016 14:31 Cizrnový salát s příchutí Indie (RAW) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
SamanthaClara uvařila 7. 5. 2016 14:31 Cizrnový salát s příchutí Indie (RAW) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Historie zavařování: Původně se sklenice uzavíraly pytlíkem z vepřového měchýře a na marmelády se lil parafín