Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Kajkajak uvařila 12. 7. 2025 16:44 Čočková polévka z červené čočky 0 0 Zobrazit detail Čočková ♥️ Okomentovat
Jitka a Vlastik uvařil 25. 3. 2008 16:49 Čočková polévka z červené čočky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Pamatujete si limonády v jogurtových kelímcích? Olympus a Pompela chutnaly po citrusech, stály 1,50 Kčs
Ptačí mléko: Slavná polská cukrovinka z bílků a smetany je nadýchaná jako obláček a snadno si ji můžete připravit i doma