Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
chute-sveta.cz uvařila 5. 8. 2015 16:34 Čokoládová bábovka s arašídovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
chute-sveta.cz uvařila 5. 8. 2015 16:34 Čokoládová bábovka s arašídovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Pojízdné prodejny dřív vozily na venkov textil, pak maso nebo konzervy. Rohlíky v nich ale bývaly na objednávku
9 foto Plněné kynuté vodnice podle receptu Josefa Maršálka: Voní ořechy a rumem a jsou úžasně křehké i nadýchané zároveň