Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Zdenka +++ uvařila 23. 2. 2010 13:34 Čokoládová dobrota pro děti 0 0 Zobrazit detail přísady Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 23. 2. 2010 13:34 Čokoládová dobrota pro děti 0 0 Zobrazit detail hotová čokoládová dobrota před vložením do skleniček Okomentovat
Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo