Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Merylas uvařila 24. 5. 2011 18:05 Čokoládová poleva na moučníky 0 0 Zobrazit detail Polevu jsem použila na celý velký dort. Okomentovat
Holka u plotny radí: Dušená kuřecí srdíčka na burgundský způsob voní vínem a kořením a snadno se připravují
Věnec mrváň z kynutého těsta se dříve pekl ke všem svátečním příležitostem. Voní ořechy a rozinkami a vrátí nás do minulosti
Loštický řízek je podobný holandskému, ale dokonalou šťavnatost i lehkou pikantnost mu dává jedna netradiční ingredience