Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
jabl.ko uvařila 29. 1. 2013 18:26 Čokořezy "vařené" v titanovém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jabl.ko uvařila 29. 1. 2013 18:26 Čokořezy "vařené" v titanovém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
11 foto Cheesecake s banány podle Josefa Maršálka: Na korpus nepoužívejte sušenky, je pak mastný a nechutná dobře, radí cukrář
Alžběta II. v kuchyni: Recept na její palačinky se zvláštní ingrediencí si vyžádal i americký prezident Eisenhower