Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře
Vynikající obrácený jahodový koláč: Perfektní moučník připravíte snadno z pár ingrediencí, nikdy už nebudete dělat jiný
Buchty po ránu: Pusinky s rybízem a růží podle Josefa Maršálka. Nadýchaný sladký recept oživí svatbu i jakoukoliv jinou oslavu
jabl.ko uvařila 29. 1. 2013 18:26 Čokořezy "vařené" v titanovém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
jabl.ko uvařila 29. 1. 2013 18:26 Čokořezy "vařené" v titanovém hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Manuál zavařování: Jak vybrat nejvhodnější sklenice na marmelády i kompoty a co udělat předem s víčky, aby práce nepřišla vniveč
8 foto Kuba z MasterChefa nám prozradil svůj recept na kapří hranolky, i když přiznává, že jídlo trochu „obšlehl“ od Jana Punčocháře