Jak ohřát bramborovou kaši, aby zůstala krémová? Tyto čtyři způsoby vedou k lahodné příloze s minimem úsilí
Úžasný nepečený makový dort vypadá luxusně, chutná výtečně, stojí pár korun a bez problému ho zvládnou i začátečníci
Ivace64 uvařila 12. 12. 2016 18:56 Cordon bleu z krůtího masa, moravského uzeného a uzeného sýra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 12. 12. 2016 18:56 Cordon bleu z krůtího masa, moravského uzeného a uzeného sýra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 12. 12. 2016 18:56 Cordon bleu z krůtího masa, moravského uzeného a uzeného sýra 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Pavlišovský řízek s knedlíkem a se zelím: Tradiční specialita s netradiční přílohou chutná překvapivě skvěle
Vepřová pečeně z trouby voní po hořčici: Chuť a šťavnatost jí dodá slanina i kyselá okurka, vysušení masa zabrání jeden fígl