Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
sunny.sofi uvařila 13. 8. 2014 16:07 Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sunny.sofi uvařila 13. 8. 2014 16:07 Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sunny.sofi uvařila 13. 8. 2014 16:07 Cuketová „pizza“ tří chutí a vůní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Výborný fazolový stroganoff zasytí a zahřeje: Minutkový guláš vyniká jemnou omáčkou a snadnou přípravou za pár korun
Jak udělat na grilu fantastické ražniči? Základem je marinované maso, díky slanině bude měkké a šťavnaté a cibule vylepší chuť