

Gnocchi v rajčatové omáčce s cuketou a česnekem
Suroviny
- 2 balíčky gnocchi
- 1 červená cibule
- 1 žlutá cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 cuketa
- 250 g cherry rajčátek
- 200 g rajčatového protlaku
- 1,5 PL balsamikového octa
- špetka muškátového oříšku
- 1KL worcesterove omáčky
- olivový olej
- sůl
- pepř
- čerstvá bazalka + na ozdobu
Postup přípravy receptu
Nejdříve dáme vařit do hrnce gnocchi podle návodu. Než se gnocchi uvaří, tak si do pánve nalijeme trochu olivového oleje a dáme si na něj zpěnit červenou cibulku, pak přidáme klasickou cibuli a prolisovaný česnek. Necháme provonět.
Poté pak přidáme umytou a nakrájenou cuketu na plátky. Promícháme. Přidáme sůl, pepř, muškátový oříšek a balsamikový ocet a dusíme.
Vmícháme omytá cherry rajčata a rajčatový protlak. Necháme chvíli probublat tak zhruba 10 minut. Nakonec vmícháme gnocchi a nasekanou bazalku, která to vše provoní. Celé promícháme a můžeme podávat.
Poznámka
https://codnesvariiva.blogspot.com/2018/06/restova...
Recept jsem malinko upravila podle sebe :)
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdílelo již 100 kuchařů a kuchařek
Ohodnoťte recept: Gnocchi v rajčatové omáčce s cuketou a česnekem
-
maiva: ja nikomu nic nekradu. Recept jsem si sice půjčila ale vložila jsem ho sem a přímo neopsala něco jsem psala svými slovy. Ale lepší ten recept jsem vložit než jo vydávat snad za svy ne? To by mi přišlo už na úrovni.
-
maiva: nikdo mě na nic nikdo neupozorňoval dala jsem to tam aby si nikdo nemyslel že tu něco kopírují ale stejně si tu jistý lidí myslí
ale jak občas sledují tak tu plno lidí kopíruje a to se už asi nevidí jen u mě, zajímavé
-
MiskaM: Vůbec se nesnažím rýpat. Jen mě přijde hodně nevkusné dělat toto zrovna u topaček. Že se tahají recepty z jiných webů se mě nelíbí, ale neovlivním a ten názor mám celé roky. Ovšem tzv. vykrádat recepty spoluhráčům, to je opravdu na hranici
-
maiva: se snažíte jen rýpat ale tak to vůbec není
-
MiskaM: Ano, až Tě na to upozornila, tak jsi upravila do poznámky
-
casino: Možná proto, aby měla "kosmeticky upravený svůj " recept, který přetáhla od jiné topačky
-
maiva: nikomu nic nepretahuji vždy u toho píšu od koho ten recept je
-
Nechápu MiskaM, že přetahuješ někomu z Topek /co más svůj blog/ recepty? Nezdá se Ti to trochu trapné?
-
Ivace64: Dobře teda příště tak učiním neboj
-
MiskaM: jj, tak uveď ale vždy radši autora, odkaz každý nečte, já jsem ho chtěla vložit právě dnes a mám po "žížalkách.
-
Ivace64: já šalotku neměla tak jsem to dala takto a něco jsem tam si přidala jinak to je vše stejné a moc výborné
-
Tak jsem se chystala právě vložit svůj recept
Restované rajčatové gnocchi s cuketou a česnekem
a koukám, že už jsi jsi ho vložila za mne.. Podle receptu mám jen šalotku atd..
Včera na instagramu a blogu...
https://codnesvariiva.blogspot.com/2018/06/restova... -
"1 červená cibule 1 žlutá cibule"
No a proč jsou u jednoho jídla použity oba uvedené druhy cibule?
A proč na oheň napřed červenou
Opravdu mě to zajímá