Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
Danca uvařila 23. 7. 2016 12:15 Cuketová rychlovka s plísňovým sýrem a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 23. 7. 2016 12:15 Cuketová rychlovka s plísňovým sýrem a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 23. 7. 2016 12:15 Cuketová rychlovka s plísňovým sýrem a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 23. 7. 2016 12:15 Cuketová rychlovka s plísňovým sýrem a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Danca uvařila 23. 7. 2016 12:15 Cuketová rychlovka s plísňovým sýrem a klobásou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Snadná, sytá a výborná večeře či pohoštění nejen pro chladné dny - chlebové zelné placky
Hit internetu: Zavařené brambory vydrží až dva roky. Připravují se snadněji než okurky, chutnají lépe než jiná zelenina
Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!