Česká klasika: Domácí rajská omáčka vás přenese do dětství. Voní skořicí a díky jednomu fíglu bude dokonalá
Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
hanahcotton uvařila 3. 10. 2012 12:24 Cuketovo - pohankové placky s čertovskou směsí 0 0 Zobrazit detail pohankové vločky Okomentovat
hanahcotton uvařila 3. 10. 2012 12:24 Cuketovo - pohankové placky s čertovskou směsí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 3. 10. 2012 12:24 Cuketovo - pohankové placky s čertovskou směsí 0 0 Zobrazit detail cuketovo-pohanková směs Okomentovat
Historie na talíři: Sůl měla ve starověku stejnou hodnotu jako zlato, hitem 70. a 80. let bylo šťavnaté kuře v soli podle tohoto receptu