Slaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopoledne
Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
Josef Lerch uvařil 31. 1. 2015 21:18 Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 31. 1. 2015 21:18 Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
Josef Lerch uvařil 31. 1. 2015 21:18 Divočák na víně dle hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krkovička v máslové marinádě: Fantastickou chuť másla a koření doladí černé pivo, křehkost zajistí delší marinování
Jak na falešné cuketové langoše bez kynutí: Nadýchané těsto zvládne i začátečník, na výsledku si pochutná i profík