Jak na ovocné kynuté knedlíky? Aby byly krásně kypré a nadýchané jako obláček, je potřeba použít správnou mouku
Vynikající špagety carbonara: Na tu nejlepší chuť pravé Itálie stačí jen pár surovin, na smetanu ale zapomeňte
Úžasná ředkvičková smaženice je ideálním jarním pokrmem. Podávaná na topince a posypaná pažitkou chutná skvěle
aisha uvařila 5. 1. 2013 17:19 Domaci houbove ravioli s pecenou omackou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 5. 1. 2013 17:16 Domaci houbove ravioli s pecenou omackou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 5. 1. 2013 17:16 Domaci houbove ravioli s pecenou omackou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 5. 1. 2013 17:16 Domaci houbove ravioli s pecenou omackou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Šéfkuchař Tomáš Popp míří s kuchařskou reprezentací na olympiádu: Naší silnou stránkou je improvizace, vtipkuje