Domaci houbove ravioli s pecenou omackou
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 8 201 kJ / 1 960 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 84,99 g |
Tuky | 73,22 g |
Vláknina | 35,26 g |
Cholesterol | 841 mg |
Sodík | 2,01 g |
Sůl | 4,71 g |
Sacharidy | 225,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Pecena omacka se hodi na jakykoliv druh testovin. Chutove je jina nez klasicky varena.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 1. 2013 10:54
Nááádhera - ihned bych si nabídla
7. 1. 2013 22:02
Ty jsi ale šikovná recept precizní a určitě chuťově vychytaná dobrota
6. 1. 2013 19:14
suprový recept, omáčka se mi moc líbí. Jsi šikulka, foto luxus
6. 1. 2013 18:57
varilamyskakasicku: Teda Ty mi lichotis....tolik pochvaly si ani nezaslouzim....dekuji moc..i vsem ostatnim..
6. 1. 2013 18:53
pipre: Stale mobilem, fotak mam rozbity, chtela jsem si koupit novy, ale kdyz jsem zjistila, jake fotky dokaze mobil, tak jeste pockam..diky..
6. 1. 2013 15:06
já bych si pochutnala
6. 1. 2013 10:27
Výborný recept a krásné fotky Stále fotíš mobilem? Ptám se proto, že ses o tom jednou zmínila a já nemám takové fotky ani z foťáku
6. 1. 2013 00:41
Aishi, Ty jsi kouzelnice, fotečky jako ze žurnálu, ravioly jsou jak malované, vše je krásné, povedené, všichni řekli vše, recept je dokonalý, jak omáčka, tak ravioly, omáček tu máme tak krásných málo, Ty máš jednu z nej, raviol je tu málo, proto je to vážně povedené a smekám - dávám bodíka, dala bych Ti nejradši ale 100 bodů
5. 1. 2013 23:50
úchvatné všechno
5. 1. 2013 22:40
Úžasný recept, ukládám a boduji
5. 1. 2013 21:56
rozmarynaH: Dekuji prevelice..no vidis, a ja si vzdycky myslim, ze mi v popisu neco chybi, kontroluji, doplnuji a lamu si hlavu..to jsem cela ja
Vsem moc dekuji za zajem a komentare
Vsem moc dekuji za zajem a komentare
5. 1. 2013 21:30
U tebe se mi líbí ten důkladný popis, kde není naprostá pochybnost jak se má co dělat. Někdo napíše do ingrediencí 1 cibule a v postupu vaření o cibuli není ani zmínka. Takže pro tebe velká pochvala za pečlivost a preciznost, úžasné foto a dozajista i velmi dobré jídlo
5. 1. 2013 20:26
... no, to bude dobrá "mňamka"Omáčka jako lusk Křišťálové fotky
5. 1. 2013 19:57
Lákavá bašta
5. 1. 2013 19:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Maková náplň nastavená
Přidáno před 59 minutami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 6 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 19 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 19 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 2 minutami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 40 minutami
Zapečená kuřecí prsa se žampiony a nivou
Marylka uvařila před 2 hodinami
Domácí chleba z trouby
Iveta17 uvařila před 2 hodinami
Hrbaté maso
Leona P. uvařila před 2 hodinami
Krkovička po znojemsku
krisstus uvařila před 3 hodinami
Bulgur i jako příloha
Verounek uvařila před 3 hodinami
Blesková polévka s vaječnou jíškou
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Domácí langoše
Ryngle uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jaké jsou Vánoce v Polsku? Na stole nesmí chybět pirohy a večeře začíná tímto slavnostním borščem s houbovými knedlíčky
Jak na to, aby měly domácí houskové knedlíky pěkný povrch a nepraskaly. Stačí použít jednoduchou radu
Další recepty
Tématické fráze: omacka na ravioli ravioli s houbami domácí ravioli napln do raviol příprava raviol ravioli recept domácí ravioli s houbami ravioly s houbami raviol testo ravioli testo na ravioli ravioli testo domaci ravioly recept na ravioli ravioli s hribky houbové raviolly omáčka na ravioli recept top ravioli ricottou a s houbovou omáčkou omacka raviolly ravioly z houbama
Suroviny: mouka hladká, vejce, vejce, olej olivový, sůl, voda, žampióny, pórek, sýr mozzarella, sůl, pepř, rajče, cibule, česnek, celer řapíkatý, fenykl, lusk paprikový, tymián, ocet balsamiko, olej olivový, sůl, rajče ve vlastní šťávě, olivy černé, kapary, bazalka čerstvá, cukr třtinový, sůl, pepř
Domaci houbove ravioli s pecenou omackou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VnY5
19 názorů