Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Zbyl vám chleba? Připravte z něj chlebovou polévku podle receptu od babičky. Je chutná, sytá a levná a voní po bylinkách
KVÍZ: Jak dobře umíte připravit rohlíčky sv. Martina? Zjistěte, jestli znáte všechny kroky, aby byly vláčné, voňavé a sladké
tejaja uvařila 11. 11. 2012 14:21 Domácí houskový knedlík z domácí pekárny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 11. 2012 14:21 Domácí houskový knedlík z domácí pekárny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 11. 2012 14:21 Domácí houskový knedlík z domácí pekárny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 11. 2012 14:20 Domácí houskový knedlík z domácí pekárny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 11. 11. 2012 14:20 Domácí houskový knedlík z domácí pekárny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Chutná vám domácí pečivo? Upečte si ve formě nebo v domácí pekárně pružný světlý chléb plný semínek!
6 foto Slaný závin jako z Prostřeno: Jak ho pečeme u nás v redakci a co dáváme do náplně, aby byla šťavnatá?