Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí houskový knedlík z pekárny

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

25. 7. 2012 11:04

Suroviny pro 5

5

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 104 kJ / 1 698 kcal
Bílkoviny57,88 g
Tuky15,18 g
Vláknina13,55 g
Cholesterol 231 mg
Sodík 143 mg143 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy325,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Ivan

14. 12. 2013 21:06

Též léta dělám z hrubé mouky a 2 minuty před koncem hnětení dávám na kostičky usušené housky nebo rohlík a pak nechám v pekárně kynout,pak vyndám a postup je stejný jako v recepru.:yes:

CamiLis

3. 1. 2013 21:28

Chtěla bych vidět kupovaný houskový knedlík kolik obsahuje housek :)U nás se mu prostě tak říká ;-)

Gabina_I

2. 12. 2012 14:20

Výborný recept, knedle se perfektně povedly, akorát dám méně soli o polovinu, je to na nás hodně slané.
K debatě o houskách v knedlíku, já si pod houskovým knedlíkem představuju taky tento kynutý, a je mi úplně jedno, že v receptu nejsou housky. Krabí tyčinky taky neobsahují ani "ň" z kraba a jmenuje se to tak!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

tejaja tejaja

12. 11. 2012 20:16

Kami: aha, takže ak budem robiť zemiakový šalát, tak tam zemiaky vôbec byť nemusia, však ? :-D Díky za vysvetlenie, máš pravdu, je to všade inak :-D:-D

spagetka spagetka

12. 11. 2012 12:35

Kami: protože název houskový zní o použití housky, také bych se přikláněla k vypuštění slova "houskový", dyk bez toho je to jasné - knedlík z domácí pekárny, a je to.....Podle přidané fotky vypadá dobře.

Irrena Irrena

12. 11. 2012 12:14

Knedlík výborný;-):yes:ale z názvu bych vypustila houskový, je to zavádějící, v surovinách prostě houska není;-)Nejde o nic závažného;-)

Dana61

12. 11. 2012 10:42

pravdu más tejajko:yes: :-D je to kynutý knedlík, když v něm není houska, ale to mi nevadí a já také dělám knšdlíky z polohrubé;-)

Kami

11. 11. 2012 21:01

Nevím proč by měla být v houskovém knedlíku houska :P tady v česku základem ale určitě není

tejaja tejaja

11. 11. 2012 16:24

V názve je síce "houskový", ale v ingredienciách ani v postupe po houskách ani zmienka:-) Tak som urobila podľa receptu. V recepte je múka hrubá, ja robievam z polohrubej, a pri nej aj ostanem, knedlík je mäkší, jemnejší. Aj keď aj tento bol dobrý, každý je asi zvyknutý na svoje.;-):-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše chalupářská
kuchařka

Nově v prodeji!

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: domaci houskovy knedlik kynutý knedlík houskový z pekarny nejlepší recepty z domácí pekárny kynutý knedlík kynutý knedlík z pekárny knedlík z domácí pekárny kynuté houskové knedlíky z pekárny knedlík z pekárny domácí kynuté houskové knedlíky knedlíky z domácí pekárny houskový knedlík bez housky domácí kynutý houskový knedlík domací houskové knedliky kynutý knedlík v domácí pekárně domácí houskové kynuté knedlíky knedlíky recepty z domácí pekárny kynuty knedlik z domaci pekarny knedlíky z pekárny domácí pekárna knedliky knedlík v domácí pekárně houskový knedlík kynutý v pekárně

Suroviny: mouka hrubá, mléko, droždí, sůl, žloutek

TopRecepty.cz

Domácí houskový knedlík z pekárny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/w2LR