Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
spagetka uvařila 7. 10. 2011 08:22 Domácí sýr z domácího kefíru 0 0 Zobrazit detail Na vlastnoručně upečeném chlebíčku Okomentovat
Květák v sýrové strouhance překvapí i gurmány. Díky pečení v troubě je nádherně křupavý a chuťově výrazný sýr mu dodá šmrnc
Pad thai: Příběh thajské speciality, kterou zvládne připravit každý. Pro dokonalou chuť je ale klíčová jedna ingredience