Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
elunda uvařila 16. 1. 2018 01:50 Dort ke křtinám mojí pravnučky 0 0 Zobrazit detail Dort ke křtinám mojí pravnučky Okomentovat
Bramboračka patří mezi českou klasiku: Typickou vůni a chuť polévce dodají česnek, různé druhy hub i některé bylinky
Kdy jsou cukety jedovaté? Nebezpečné jsou ty s nahořklou chutí, mohou způsobit opravdu závažné zdravotní problémy
Co měl na vánočním stole prezident Masaryk? Kapra nahradil candát, následoval bažant a nechybělo ani speciální cukroví