Zbyly vám knedlíky? Tímto způsobem je ohřejete tak, že budou nadýchané a měkké a nikdo nepozná rozdíl
Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
Lucasinka uvařila 12. 12. 2010 10:43 Dort s pudinkem a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Hotový dort Okomentovat
Lucasinka uvařila 12. 12. 2010 10:43 Dort s pudinkem a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Upečený korpus Okomentovat
Lucasinka uvařila 12. 12. 2010 10:43 Dort s pudinkem a šlehačkou 0 0 Zobrazit detail Na řezu Okomentovat
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Jak na perfektní vývar s krupicovými nočky: Šéfkuchař hotelu Pupp prozradil trik, který fantasticky pozvedne chuť jídla
Holka u plotny radí: Retro kokosové řezy podle babičky Helenky jsou šťavnaté díky piškotovo-ovocné náplni a krásně voní