Pikantní lečo s volským okem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 563 kJ / 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,61 g |
Tuky | 19,18 g |
Vláknina | 14,60 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 133 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 30,52 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj: Apetit.. upraveno.
Zelenina by měla být upravena na skus..
Dobrou chuť.
P.S. UVAGA, UVAGA!! Jen pro odvážné milovníky pikantních záležitostí.. ještě teď mě pálí čunička...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
7. 7. 2020 17:32
nádhera
17. 3. 2012 21:39
Misule: fakt to je Tchibo ale nevím, jestli neklame ta fotka.. je to servírovací pánev.. aspoň se to tak jmenuje
17. 3. 2012 21:37
Prosim tě, kdes přišla k tomu úžasnému kotlíčku? Já ho tak sháním! Napiš, prosím !
4. 2. 2012 22:02
Rebi, parádní papání a doufám, že se to pálení zastavilo ve vyšších sférách +26
3. 2. 2012 09:01
krása a ty fotky jsou perfektní
31. 1. 2012 22:42
Krása21
31. 1. 2012 20:42
tady není co dodat+
31. 1. 2012 17:40
tý jo, to je fotka jak z luxusního časopisu
31. 1. 2012 16:55
Opravdu hezká a oku lahodící mňamka+18
31. 1. 2012 16:23
Lečo - jedno z mých nejoblíbenějších jídel. A tohle je naprostá BOMBA !!! +17
31. 1. 2012 16:06
BILKOVAI: taky jsem měla po ruce kapesníčky
cathleen: díky, některá jídla jsou, holt, fotogenická
cathleen: díky, některá jídla jsou, holt, fotogenická
31. 1. 2012 15:53
Nádherná a chutná fotka a recept určitě zkusím
31. 1. 2012 15:45
Och, takové pikantérie já můžu a dala bych si tam ty papričky dvě Pikantní si dělám hodně často, jenom pro sebe, protože zbytek rodiny nemá odvahu něco takového pozřít a vedle sebe mám kapesníčky, protože po požití těchto jídel se mi spustí kde co Aˇž se člověk diví, kde se to v něm bereRebí, potěšila jsi mě a já Tě taky potěším....+1
31. 1. 2012 15:37
Taky si říkám, že máš fotky jak ze...nebo do...žurnálu Moc heké
31. 1. 2012 15:34
Nádherné žurnálové fotky
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 6 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 8 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 7 minutami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 2 hodinami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 2 hodinami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 3 hodinami
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 4 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 5 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Lečo je nejlepší z dobře vyzrálých rajčat, pěkně vybarvených paprik a nové cibule. Letní vaření si bez něj těžko představíme
Jak uchovat lečo na zimu: Nejlepší postupy na zavařování i zmrazení zeleninové delikatesy
7 receptů na zpracování paprik: Připravte si skvělá letní jídla a výborně si pochutnejte
Další recepty
Tématické fráze: pikantní lečo lečo apetit pikantní lečo recept pikantní domácí lečo lečo recept apetit servírovací lžíčky na dresing apetit leco recept na pikantní lečo lečo pikantní mrkni.cz/tchibo/ luxusní lečo recept na lečo apetit pikantni zeleninove jidlo recept na lečo pikantní servírovací pánev tchibo pikantni zeleninove leco profesionalove vareni volske oko topinky s volským okem pikantni leco top recept pikantní na lečo
Suroviny: olej olivový, paprika čerstvá červená, cibule, feferonka, rajče cherry, cukr krupice, sůl, koření pepřové, vejce, nať petrželová
Pikantní lečo s volským okem
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/o72K
30 názorů