Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
mika59 uvařila 4. 3. 2025 17:03 Dršťková polévka z předvařených drštěk I. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Gregusa uvařil 27. 5. 2021 21:34 Dršťková polévka z předvařených drštěk I. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Gregusa uvařil 27. 5. 2021 21:34 Dršťková polévka z předvařených drštěk I. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat