Křupavé a vláčné lívance podle Těhotnýho kuchaře: Těsto bez kynutí, jahodový přeliv a nepopsatelně skvělá chuť
To pravé ořechové? Slevová akce pro milovníky oříšků, sušeného ovoce i dalších dobrot se koná právě teď
mika59 uvařila 4. 3. 2025 17:03 Dršťková polévka z předvařených drštěk I. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Gregusa uvařil 27. 5. 2021 21:34 Dršťková polévka z předvařených drštěk I. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Gregusa uvařil 27. 5. 2021 21:34 Dršťková polévka z předvařených drštěk I. 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak a kdy správně odmrazit mrazák? Určitě v zimě. Nejdůležitější je totiž rychlost a správné uchování zmražených potravin
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů