Sedm nejlepších způsobů, jak připravit rybí filé: Smažená klasika, na asijský způsob i zapečené se sýrem zachutná všem
KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v českých omáčkách: Víte, jak okořenit rajskou nebo čím zahustit svíčkovou?
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé
Iljusa uvařila 4. 11. 2009 18:55 Dršťková polévka z vepřových žaludků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hanulka21 uvařila 30. 3. 2009 15:58 Dršťková polévka z vepřových žaludků 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Trhané maso je hit! Chutná výborně, příprava je velice snadná a využití v kuchyni široké, stačí jen dodržet postup
Ostré nudličky z vepřových palců.... " asi jinej gang " Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 rebeka 45 min