Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Merylas uvařila 11. 8. 2008 10:16 Drůbeží játra na cibulce 0 0 Zobrazit detail Mírně zahuštěné a navíc steril. žampiony Okomentovat
Masové koule s pikantní omáčkou jako ideální občerstvení k fotbalu: Hotové jsou do půl hodiny, zvládne je úplně každý
12 foto Moderátor Aleš Háma nabídl vlastní recept na kulajdový toust: Je to delikátní záležitost, říká o pokrmu, který vymyslel