Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2022 06:56 Drůbeží maso s houbami shimeji a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2022 06:56 Drůbeží maso s houbami shimeji a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2022 06:56 Drůbeží maso s houbami shimeji a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 21. 8. 2022 06:56 Drůbeží maso s houbami shimeji a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Překvapivé finále Peče celá země 2022: Komu se nepovedlo temperování čokolády a jak se dělá zmrzlinový dort Aljaška?
Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou: Šťavnatému a dokonale měkkému masíčku dodají olivy středomořský šmrnc