Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Marie Svarcova uvařila 14. 5. 2025 12:59 Dušená mrkev s medailonky z panenky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 14. 5. 2025 12:59 Dušená mrkev s medailonky z panenky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mini karbanátky frikadely jsou nejlepší z vepřového a hovězího masa. Pikantní chuť dodá hořčice, muškátový oříšek je krásně ovoní
Proč je sushi z obchodu dobrou volbou? Je kolikrát lepší než ze špičkové restaurace, říká kuchař Lukáš Neckář
Retro dort Florida: Nadýchaný piškot s pudinkovo-máslovým krémem a šlehačkou frčí dodnes a takhle snadno se připravuje