Retro okénko: Pomazánkové máslo stávalo 5,50 Kčs, ochucené 6 Kčs, dnes už je pod tímto názvem neseženete
Vynikající utopenci s kečupem podle Pepy Nemravy: Nebojte se použít hořčici i ocet, správným svařením vznikne skvělá chuť
Burčák stojí jako loni, koupíte jej již od 90 Kč za litr. „Letošní ročník bude špičkový,“ říká vinař David Šťastný
Ivana79 uvařila 23. 11. 2012 14:55 Dva druhy kuřecích stehýnek na bílém víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 3. 2012 19:04 Dva druhy kuřecích stehýnek na bílém víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 3. 2012 19:03 Dva druhy kuřecích stehýnek na bílém víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 3. 2012 19:03 Dva druhy kuřecích stehýnek na bílém víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 12. 3. 2012 19:03 Dva druhy kuřecích stehýnek na bílém víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Večeře za 20 Kč pro jednoho: Staročeský pokrm šumajstr z krup voní česnekem, sádlem a majoránkou a nasytí i velké jedlíky
Jak plnit sklenice při zavařování? Pod víčkem musí zůstat mezera, chybné zavření prozradí i typický zvuk