Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
petram uvařila 22. 11. 2013 05:50 Dýňovo-bramborové pyré bez mléka (pro alergiky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 22. 11. 2013 05:50 Dýňovo-bramborové pyré bez mléka (pro alergiky) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na dokonalá kuřecí játra krok za krokem: Skvěle chutnají na cibulce, po mexicku i na myslivecký způsob
Hitem letošní zimy je horká čokoláda s červeným vínem. Použít ale musíme správnou čokoládu i správné víno